Sluiten Deze site maakt voor het optimaliseren gebruik van cookies.
Wilt u meer weten over ons cookiebeleid lees dan onze algemene voorwaarden. Meer informatie

Gemeente Coevorden

De ondersteuning in de gemeente wordt geboden vanuit een kinderexpertisecentrum met kinderdagverblijf, vijf woonlocaties, twee steunpunten voor woonbegeleiding thuis, een Inloophuis en diverse voorzieningen voor werk, dagbesteding en leren.

Bekijk hi​e​r​​​​​​​ de gemeentepagina met betrekking tot zorg en ondersteuning!

​In de gemeente Emmen werkt Promens Care samen met diverse organisaties, waarvan we hieronder een aantal noemen. Deze opsomming is niet compleet. Wilt u een organisatie toevoegen, neem dan contact met ons op.

  • Sociale werkvoorziening Bentheimer:
    - gezamenlijk invulling geven aan activiteiten in de gezamenlijke locatie Van Eijbergenstraat 5 te Coevordengezamenlijk invulling geven aan activiteiten in de gezamenlijke locatie Van Eijbergenstraat 5 te Coevorden
    - beschikbaar stellen van al haar locaties in de gemeente Coevorden voor het invulling kunnen geven aan individuele trajecten voor clienten uit elkaars doelgroep
  • Verslavingszorg Noord Nederland
  • In 2014 zal Brede School SOM gereed zijn. Expertisecentrum Pontes is één van de gebruikers van de Brede School.
  • Vroeg Erbij Coevorden stelt de kennis en ervaring van Yorneo en expertisecentrum Pontes (Promens Care) op het gebied van jonge kinderen met opvoed- en opgroeiproblematiek ter beschikking aan de peuterspeelzalen en de kinderopvangcentra. Icare JGZ geeft informatie en advies en coördineert de zorg aan individuele kinderen.

Overzicht op kaartLijstweergave

Geen locaties beschikbaar

Even geduld a.u.b.

Nieuwsoverzicht

Aanbod